Formate livrare training

Standard - Cel mai cautat format

Este un seminar centrat pe transfer de cunostinte si dezvoltare de abilitati, cu durata de 2 – 3 zile. Are un grad de personalizare intre  5% si 10%  si poate fi livrat atat In house cat si in sistem Open.

Plus - Apreciat pentru eficienta

La seminarul Standard se adauga un Workshop  Practic (1-2 zile) pentru consolidare de abilitati pe scenarii particulare. Astfel durata poate ajunge la 3 – 4 zile. Gradul de personalizare intre 30% si 50%.

Intervention - Apreciat pentru formatul unic

Un training de revitalizare pentru forta de vanzari, cu agenda personalizata in functie de aria de interventie cu o durata maxima de 3 zile. In functie de obiective se realizeaza o selectie personalizata din curricula de cursuri Axioma Solutions. Gradul de personalizare variaza intre 50 si 80%.

Fusion Program - Apreciat pentru eficacitate

Program de training si consultanta cu focus pe atingerea de obiective specifice. Derularea se realizeaza pe un interval cuprins intre 3 – 20 zile conform planului de proiect agreat. Grad de personalizare 30% - 100%.

Interesant?

Contacteaza un consultant Axioma Solutions pentru a alege cea mai bun format pentru livrarea de training in interiorul companiei.

Suna acum la 031.425.38.84 / 031.425.38.87 de luni pana vineri orele 9.00-18.30
sau trimite oricand doresti un email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.