Despre Axioma Sales Process

Din 2007 Axioma Solutions ofera cursuri si consultanta de vanzari si marketing pentru companiile din Romania. 
In anul 2011 am decis sa repozitionam acesta oferta pentru departamentele de vanzari si marketing exclusiv prin intermediul site-ului dedicat www.salesprocess.ro

Credem cu tarie ca rezultatele exceptionale  pe termen lung se obtin printr-o planificare si o executie ireprosabila a serviciilor, toate acestea aliniate misiunii, viziunii si valorilor noastre.

Misiune

Sa ajutam departamentele de vanzari si marketing sa-si atinga obiectivele de business prin  programe de instruire specializate si servicii de consultanta dedicate, aliniate la cele mai noi tendinte in domeniu. 

Scopul nostru este  sa ne ajutam clientii sa gaseasca si sa utilizeze consistent cea mai buna “reteta” integrata in organizarea departamentelor de vanzari si marketing pentru obinerea de vanzari profitabile, cota de piata si multumirea clientilor finali.

Viziune

Sa devenim alegerea numarul 1 din Romania pentru cursuri si consultanta orientata pe procesul de vanzare.

Valori

  • Calificare, expertiza, dedicare,  respectul pentru colegi, clienti si cursanti, castigarea si pastrarea increderii, orientarea catre rezultate.

  • Fiecare client este Unic. Ne straduim permanent sa identificam nevoile si prioritatile clientilor nostri, in scopul de a oferi cele mai bune solutii printr-o abordare consultativa.

  • Inovatia este un element cheie in dezvoltarea de servicii noi si pentru  a oferi cele mai bune solutii pentru client. Utilizam si integram in procesele noastre cele mai inovative abordari si instrumente.

  • Respectul pentru cursanti si interesul pentru obiectivele de invatare ale acestora sustin modul profesional in care interactionam si oferim o experienta memorabila pe durata cursurilor.