Consultanta Companii mature

Start-UpCrestereMaturitate

Maturitate

 

 

 

Solutii de durataMaturitatea este nivelul la care companiile sunt practic “obligate” sa gaseasca formule prin care sa-si mentina pozitia.

Optimizarea potentialului de profit

Obiectivul numarul 1 al unei afaceri la nivelul de maturitate este maximizarea capacitatii de a genera profit! 
Reevaluand modelul de business, echipa de cosultanti ajuta organizatiile sa construiasca, sa  implementeze si sa sustina strategii de optimizare care vizeaza costurile, vanzarile si portofoliul de clienti, avand ca scop imbunatatirea profitabilitatii activitatilor de baza ale companiei.

Rezultate masurabile - KPI

La nivelul de maturitate, o companie are nevoie de un sistem coerent de evaluare a performantelor pentru a avea un control mai bun asupra proceselor de business. Solutia pe care o propunem este bazata pe utilizarea unui sistem de Balanced Scorecard, care permite monitorizarea performantei, imbunatirea planificarii strategice si alinierea activitatilor cu strategia companiei, bazat pe indicatorii cheie de performanta.

Repozitionare

Repozitionarea poate parea un simplu exercitiu periodic, dar companiile sunt nevoite sa-l abordeze pentru a-si mentine pozitia pe piata si pentru a identifica modalitati noi de crestere. Printr-o abordare holistica, echipa noastra poate ajuta compania sa identifice directiile strategice de pozitionare luand in considerare evolutia istorica a brandului, profilul clientului si  marimea pietei tinta. 

Solutii de durataRetentie clienti

Pastrarea clientilor existenti este mai ieftina decat achizitia de clienti noi. Pornind de la acest adevar usor de demonstrat, va propunem crearea si implementarea unui program de retentie si fidelizare a clientilor integrat cu strategia de marketing si vanzari a companiei.

Imbunatatire procese operationale, vanzari, marketing si product management

La fiecare nivel de dezvoltare a companiei, procesele interne trebuiesc re-calibrate cu obiectivele strategice si activitatile operationale. In urma unui audit al proceselor interne ale organizatiei (procese operationale, vanzari, marketing si product management) formulam un plan de optimizare avand ca scop amplificarea performantelor de business a companiei.

Vanzari strategice

In vanzarile business-to-business, vanzarile strategice sunt cele care aduc cea mai mare valoare. Utilizand metode si tehnici specifice, ajutam companiile sa dezvolte strategii de vanzare prin care vor castiga mai usor vanzari complexe si prin care pot pastra in portofoliu conturile importante.